29. nov, 2011

Min nya blogg

Njoff!

Som ni ser har jag en ny bloggsida nu! Matte påstod att det var så mycket på den gamla att den var "trög" 🤔. Jag vet inte så noga, det kan vara så att det är matte som är trög! Tydligen kan NI kommentera det jag skriver på den här nya sidan. Det får ni gärna om ni säger att jag är rolig, intelligent, spirituell (oj vilket svårt ord!), snygg och smart.

Idag fick jag veta att Zessa ska bo kvar här hos oss. Hon är den mest besvärliga så antagligen var det svårt att hitta ett eget hem åt henne. Tursamt nog har matte E redan anmält henne till en kurs, förmodligen en där man lär sig veta hut. Hon börjar nästa vecka och det är inte en dag för tidigt 😋. Jessie (Nollan) ska kanske flytta till ett jättetrevligt ställe på västkusten. Om Zorro är inget bestämt ännu eftersom matte S inte bestämt sig för om han ska bo med oss. Om han ska det så ska han också börja på kurs. Han behöver också det för han är en riktig gnällspik men han är nästan lika duktig på att hoppa som jag 😎. Han ska nog bli agilityhund om han bor kvar.Ni förstår att vi har det jobbigt, jag sätter in en bild på husse så ni ser HUR jobbigt!

Jag ska kanske åka till Klas och Hoffa och sova över snart. Jag gillar inte Hoffa, om jag kommer får han ha munkorg 😀. Haha, rätt åt honom! Om jag inte får sova i sängen kommer jag att yla hela natten, undrar om matte har tänkt på det? Hoffa kan sova i en bur då tycker jag.

Matte S, mamma och jag har en ny lägenhet. Den är jobbig, man måste vakta hela tiden för det hörs så mycket ojlud, säkert tjuvar tror jag. Men jag väcker matte varje gång något hörs så hon kan vara helt trygg 🙂. Undrar varför hon verkar så trött på dagen? Men ikväll ska jag sova i husses säng för matte S tog bara med mamma till lägenheten 🤨, påstod att hon behövde få sova!! Vem ska nu hålla vakt? Mamma hon bara kryper under täcket och sover hon!!!

Nu ska jag lägga mig, slick på er alla från världens bästa vakthund Bonzo